Vårt företag, vår mission

Inom BNP Paribas-koncernen är BNP Paribas Leasing Solutions ett av de ledande europeiska företagen inom leasing och vi erbjuder hyrlösningar och finansieringsmetoder för utrustning för yrkesmässigt bruk.

Våra expertteam handleder de företag som önskar:

  • Finansiera en arbetsutrustning

Vi erbjuder våra finansieringslösningar åt företagskunder och professionella eller institutionella kunder inom BNP Paribas-koncernen. Vi arbetar tillsammans med bankfilialernas affärsansvariga personal för att erbjuda våra kunder lösningar som är anpassade efter deras behov.

  • Utveckla sin försäljning

Vi erbjuder finansieringslösningar åt konstruktörer, tillverkare och distributörer (generalagenter och återförsäljare) av arbetsutrustning, vilka de kommer att kunna erbjuda sina kunder. Våra hyrlösningar och de associerade tjänster som vi ställer till deras förfogande bidrar på så vis till utvecklingen av deras försäljning.

Vi tillhandahåller kreativa lösningar av högt värde åt våra kunder och partner, och fungerar därmed som ”affärsacceleratorer”. Våra 3 700 medarbetare står redo att leverera en hög servicekvalitet som stödjer sig på fem starka åtaganden: expertis, enkelhet, reaktivitet, innovation och ansvar.

UTMÄRKELSER OCH RANKNINGAR

  • Digital innovation (2018 och 2019)
  • Årets leverantör av finansiella lösningar (2018)
  • Nr 1 i Europa 2017 – Leaseurope-rankning
  • Årets europeiska leasegivare (2016 och 2017)

Fakta

3 700 medarbetare
20 verksamheter i 20 länder