Att leasa datorer

Det kan vara väldigt kostsamt för företag att finansiera sin IT-infrastruktur. Vi hjälper dig och ditt företag att erbjuda era kunder leasing av datorer och annan IT-utrustning som ger många fördelar.

En värdeskapande leasingpartner inom It- och dator leasing

Ett nära samarbete med BNP Paribas Leasing Solutions gör att du kan erbjuda dina kunder utmärkta IT leasing- och finansieringslösningar. Med vår snabba responstid och flexibla avtal fokuserar vi på dig och dina kunders behov.

Som vinnare av “European Lessor of the Year” 7 gånger, senast 2022, är vi bland de bästa leverantörerna av leasingavtal för företag. För att vinna denna utmärkelse måste man inte bara ha en bra balansräkning, utan också en synlig närvaro på flera marknader och expertis inom många områden.

20 % av företagen byter ut sina kontorsdatorer ungefär vartannat år. Denna förändring beror på den ständiga tekniska utvecklingen, som alla företag måste ta hänsyn till. Detta innebär att stora mängder IT-utrustning antingen kasseras, återanvänds eller hyrs ut till andra.

KONTAKTA BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS

Kontakta gärna en av våra kunniga leasingrådgivare om du vill ha råd eller ett bollplank för frågor om hur man kan erbjuda leasing av datorer och annan IT-utrustning.

“54 % av företagen i Europa letar efter nya sätt att förvärva tillgångar”

THE STATE OF BUSINESS IT

SAMARBETET MED BNP PARIBAS LEASINGLÖSNINGAR OMFATTAR

 •    Ett brett utbud av finansiella lösningar och tjänster för att tillgodose kundernas unika behov inom It och dator leasing.
 •    Finansieringsportal och finansieringsavtal med BNP Paribas Leasing Solutions varumärke eller återförsäljarens eget varumärke.
 •    Vårt säljteam hjälper till med försäljningsaktiviteter som säljutbildning, mässverksamhet osv.
 •    Rådgivning om utformning och implementering av marknadsföringsstrategier för IT leasing.
 •    Vi hjälper till att upprätthålla den cirkulära ekonomin genom att erbjuda finansiering av både äldre och ny IT utrustning.

HUR FUNGERAR LEASING AV IT UTRUSTING OCH DATOR LEASING?

Ett leasingavtal är samma sak som ett hyresavtal. Det finns flera olika leasinglösningar, men grundprincipen är densamma – kunderna hyr valfri dator eller IT-utrustning i utbyte mot en månatlig hyresbetalning till leasingbolaget.

Kunden får rätt att använda utrustningen och äganderätten är av underordnad betydelse. Leasingföretaget behåller äganderätten till tillgången under hela leasingperioden. Leasingperioden av dator och IT-utrustning varar vanligtvis mellan 3 och 7 år.

Leasingavtal kan kombineras med olika service- och underhållsavtal.

VI ERBJUDER ÄVEN FINANSIERING I:

 •   Entreprenad
 •   Logistik
 •   Jordbruksmaskiner
 •   Hälso- och sjukvård
 •   Transport

BNP Paribas Leasing Solutions partnerportal

När man ingår ett partnerskap med oss får man tillgång till vår digitala partnerportal.
I denna kan ni upprätta försäljningsavtal, skriva under dem digitalt, hålla koll på försäljningssiffrorna och kontakta rådgivare och experter vid behov.

Informatique2

VAD KAN LEASAS AV IT UTRUSTNING?

Kunderna leasa i stort sett vad som helst. Vår leasinglösning för IT täcker följande:

 •   Stationära datorer
 •   Bärbara datorer
 •   Servrar och annan hårdvara
 •   Skrivare
 •   Telefoner
 •   Kameror
 •   Högtalare och annan ljudutrustning
 •   Mjukvara

Om det gäller hårdvara, mjukvara eller andra produkter som har med IT att göra så är BNP Paribas Leasing Solutions den perfekta samarbetspartnern för finansiering av datorer eller leasa it utrustning. Vi kallar det ”performance through partnership”, vilket i stora drag betyder att ni som företag kan växa tack vare samarbetet med oss.

Grön IT leasing med BNP Paribas Leasing Solutions

Vi har alla ett ansvar för miljön, klimatet och planeten vi delar. Därför hjälper vi företag som fokuserar på återanvändning genom att finansiera leasing av restaurerad IT-utrustning. På så vis utnyttjas datorernas och skrivarnas livstid fullt ut. Det är nämligen alldeles för få företag som gör sig av med sina datorer och utrustning på ett ansvarsfullt sätt – och ännu färre tänker på det koldioxidavtryck en dator har. Ta kontakt med våra kunniga experter redan idag och få rådgivning om hur ni kan erbjuda era kunder IT och dator leasing på bästa sätt.

Kontakta BNP Paribas Leasing Solutions

Kontakta gärna en av våra kunniga leasingrådgivare om du vill ha råd eller ett bollplank för frågor om hur man kan erbjuda leasing av datorer och annan IT-utrustning.