Leasa lastbil eller köp på avbetalning

Genom att erbjuda era kunder finansiering för den lastbil eller transportbil de behöver så sänker ni tröskeln och behåller kunder som ni annars skulle förlora. Inga fler stora klumpsummor som måste betalas i förskott. Inte nog med att ni ökar er konverteringsgrad, utan ni kan också höja era marginaler genom enklare merförsäljning som möjliggörs av leasing och avbetalning.

En värdeskapande leasingpartner inom lastbil leasing

Ett nära samarbete med BNP Paribas Leasing Solutions låter er erbjuda era kunder utmärkta finansieringslösningar såsom avbetalning, leasing och hyra.

Ni som återförsäljare kan hjälpa kunder som inte har råd att betala hela summan i förskott att hitta en finansieringslösning som passar dem. Genom att erbjuda avbetalning, leasing eller hyra för era lastbilar och andra fordon och transportmedel kan ni öka er omsättning – och era marginaler. Vi på BNP Paribas Leasing Solutions står redo att guida er genom alla finansieringsalternativ.

Med BNP Paribas Leasing Solutions får ert företag och era kunder tillgång till pålitliga, flexibla och skräddarsydda finansieringslösningar. Som sjufaldig vinnare av priset European Lessor of the Year, senast 2022, är vi en av de bästa leverantörerna av finansieringslösningar för företag.

Kontakta BNP Paribas Leasing Solutions

Kontakta gärna en av våra kunniga finansieringsrådgivare om du vill ha råd eller ett bollplank för frågor om hur man kan erbjuda finansiering av lastbilar.

SAMARBETET MED BNP PARIBAS LEASINGLÖSNINGAR OMFATTAR:

 •    Ett brett utbud av finansiella lösningar och tjänster för att tillgodose ert företags och era kunders unika behov inom lastbil leasing.
 •    Finansieringsportal och finansieringsavtal med vår eller er egen branding.
 •    Vårt säljteam hjälper till med säljaktiviteter såsom säljutbildning, mässor etc.
 •   Rådgivning om utformning och implementering av marknadsföringsstrategier för
  avbetalning, hyra och lastbil leasing.
 •    Vi hjälper till att upprätthålla den cirkulära ekonomin genom att erbjuda
  finansiering av såväl ny som äldre utrustning.

Hur fungerar företagsleasing av transportbil?

Vid företagsleasing av lastbiler betalar kunder för rätten att nytja ett fordon – det vill säga rätten att använda exempelvis en tung eller lätt lastbil eller kanske en transportbil. När ett leasingavtal löper ut får kunden möjligheten att antingen köpa fordonet eller byta till ett annat, beroende på vilken typ av företagsleasing de väljer.

VI ERBJUDER ÄVEN FINANSIERING I:

 •  Entreprenad
 •  Materialhantering
 •  IT
 •  Hälso- och sjukvård
 •  Lantbruksmaskiner
bnp-uk-leasing-lastbiler

VAD KAN LEASAS ELLER KÖPAS PÅ AVBETALNING?

Det finns många olika transportmedel som kan finansieras. Till exempel:

 •    Leasa Lastbil
 •    Leasa Transportbil
 •    Leasa Lastbil för kyl- och frysanläggningar

  BNP Paribas Leasing Solutions är den perfekta samarbetspartnern för finansiering eller leasing av transportbiler. Vi kallar det ”performance through partnership” – alltså att ni som företag växer tack vare samarbetet med oss.

Hjälp företagskunder att ha råd med gröna transporter

Detta är bara ett av våra många initiativ för att hjälpa kunder göra sina verksamheter mer miljövänliga. Kontakta oss om ni vill veta mer om hur man får gröna transporter.

Kontakta BNP Paribas Leasing Solutions

Kontakta gärna en av våra kunniga finansieringsrådgivare om du vill ha råd eller ett bollplank för frågor om hur man kan erbjuda finansiering av lastbilar.