Vad är avbetalning?

Att köpa på avbetalning är ett bra alternativ om man vill äga produkten, men vi har säkerhet i den tills det att den är helt avbetalad. Avbetalning låter kunden göra investeringar i ett tidigare skede, eller många investeringar på samma gång, eftersom kostnaden sprids ut över tid och därmed sänks tröskeln. Man kan välja om man vill gå in med kontantinsats, göra extra amorteringar eller lösa produkten, och givetvis kan man förhandla om hur lång avbetalningsperioden ska vara. Produkten bokförs som en tillgång, vilket låter företaget göra avskrivningar för att balansera resultatet.

Vad kan man köpa på avbetalning?

En stor andel av alla företag måste med jämna mellanrum göra investeringar i ny utrustning, fordon eller andra tillgångar för att kunna utveckla eller fortsätta bedriva verksamheten. De här investeringarna kan ofta vara dyra och utgöra stora hinder för företagen i fråga då stora klumpsummor måste sparas ihop eller tas ut i lån.

Investeringarna kan vara till exempel skogs- och lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner som hjullastare, truckar och grävmaskiner, transportfordon som lastbilar eller skåpbilar.

Dessa investeringar landar oftast på mångmiljonbelopp och det kan därför vara väldigt fördelaktigt för företag att sprida ut kostnaderna. Vi erbjuder lösningar som låter era kunder göra investeringar på avbetalning inom följande branscher:

KONTAKTA BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS

Kontakta gärna en av våra kunniga leasingrådgivare om du vill ha råd eller ett bollplank för frågor om hur man kan erbjuda leasing av datorer och annan IT-utrustning.

SAMARBETET MED BNP PARIBAS LEASINGLÖSNINGAR OMFATTAR

FÖRDELAR MED AVBETALNING

Enkel budgetering

Då kostnaden delas upp i mindre delar och sprids ut över tid blir det lättare för både ert företag och era kunder att få ett jämnare och mer förutsägbart kassaflöde.

Ökad försäljning

Då kunden kan investera i nyare, bättre eller mer utrustning tillåts de växa och öka sin omsättning i den takt de vill och kan. På liknande vis kan ert företag öka er omsättning genom att erbjuda finansiering och avbetalning som ett alternativ. På så sätt slipper ni gå miste om kunder som inte har råd att göra investeringar med förskottsbetalning, men som har råd att göra dem på avbetalning.

VARFÖR VÄLJA BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS?

Vi är ett ledande europeiskt företag inom finansiering och utrustning med över 70 års erfarenhet och vi är verksamma i 20 länder, bland annat i hela Västeuropa, USA och Norden.

I oss finner ni en pålitlig och erfaren samarbetspartner vars mål är att stötta och driva er försäljning genom våra finansieringslösningar. Hjälper er också med er marknadsföring och försäljning och erbjuder även verktyg och portaler samt utbildning i hur ni bäst integrerar finansiering i er säljprocess.

Kontakta BNP Paribas Leasing Solutions

Kontakta vårt team av experter om ni har frågor om hur vi kan hjälpa just ert företag.