Att leasa truckar

Att lyckas optimera utgifterna för lagerhantering är en av de största utmaningarna inom logistik. Våra specialister erbjuder rådgivning till er och era kunder angående olika sätt att finansiera lager- och logistiklösningar.

En värdeskapande leasingpartner

Ett nära samarbete med BNP Paribas Leasing Solutions gör att du kan erbjuda dina kunder utmärkta leasing- och finansieringslösningar.

Logistikbranschen har under de senaste åren präglats av stora förändringar. Nätshoppingens växande popularitet har lett till ett ökat behov av fler och större lagerbyggnader och distributionscenter, och konsumenternas stigande krav på snabbt och effektiv leverans höjer hela tiden ribban för branschen.

Återförsäljarna kan tillgodose kundernas behov genom att erbjuda leasing av truckar och liftar eller annan utrustning. Detta kan minska den oro kunderna känner för stora engångsbelopp och sänka tröskeln så att man inte tappar en potentiell kund.

Som vinnare av priset European Lessor of the Year 7 gånger, senast 2022, är vi bland de bästa leverantörerna av leasingavtal för företag. För att vinna det här priset måste man inte bara ha en bra balansräkning, utan också en synlig närvaro på flera marknader och expertis inom många områden.

Kontakta BNP Paribas Leasing Solutions

Kontakta gärna en av våra kunniga leasingrådgivare om du vill ha råd eller ett bollplank för frågor om hur man kan erbjuda leasing av truckar och liknande logistiklösningar.

Lager- och logistikbranschen behöver dyra maskiner och truckar för att bedriva sin verksamhet. BNP Paribas Leasing Solutions hjälper vi till att finansiera allt från gaffeltruckar till orderplockare.
bnp-int-gaffeltruck

BNP Paribas Leasing Solutions’ partnerportal

När man ingår ett partnerskap med oss får man tillgång till vår digitala partnerportal.
I denna kan ni upprätta försäljningsavtal, skriva under dem digitalt, hålla koll på försäljningssiffrorna och kontakta rådgivare och experter vid behov.

SAMARBETET MED BNP PARIBAS LEASINGLÖSNINGAR OMFATTAR

 •    Ett brett utbud av finansiella lösningar och tjänster för att tillgodose kundernas unika behov.
 •    Finansieringsportal och finansieringsavtal med BNP Paribas Leasing Solutions varumärke eller återförsäljarens eget varumärke.
 •    Vårt säljteam hjälper till med försäljningsaktiviteter som säljutbildning, mässverksamhet osv. /pligt
 •    Rådgivning om utformning och implementering av marknadsföringsstrategier för leasing.
 •    Vi hjälper till att upprätthålla den cirkulära ekonomin genom att erbjuda finansiering av både äldre och ny utrustning.

HUR FUNGERAR LEASING?

Ett leasingavtal är samma sak som ett hyresavtal. Det finns flera olika leasinglösningar, men grundprincipen är densamma – kunderna hyr en valfri truckar i utbyte mot en månatlig hyresbetalning till leasingbolaget.

Kunden får rätt att använda utrustningen och äganderätten är av underordnad betydelse. Leasingföretaget behåller äganderätten till tillgången under hela leasingperioden. Leasingperioden varar vanligtvis mellan 3 och 7 år.

Leasingavtal kan kombineras med olika service- och underhållsavtal.

VI ERBJUDER ÄVEN FINANSIERING I:

 •   Entreprenad
 •   Jordbruksmaskiner
 •   IT
 •   Hälso- och sjukvård
 •   Transport

VAD KAN LEASAS?

För alla företag som vill förbli konkurrenskraftiga är det viktigt att hänga med. Med ett leasingavtal på plats är det relativt enkelt för kunderna att uppgradera till den senaste utrustningen. Till exempel:

 •    Gaffeltruckar
 •    Pallhissar
 •    Staplare
 •    Truckar för gaffeltruckar

BNP Paribas Leasing Solutions är den perfekta samarbetspartnern för finansiering. Vi kallar det ”performance through partnership”, vilket i stora drag betyder att ni som företag kan växa tack vare samarbetet med oss.

Kontakta BNP Paribas Leasing Solutions

Kontakta gärna en av våra kunniga leasingrådgivare om du vill ha råd eller ett bollplank för frågor om hur man kan erbjuda leasing av truckar och liknande logistiklösningar.