Utveckla min försäljning

Du är konstruktör, tillverkare eller distributör (generalagent och återförsäljare) av arbetsutrustningar: vi erbjuder finansieringslösningar som du kan erbjuda dina kunder för att utveckla din försäljning.

BNP Paribas Finansieringslösningar omfattar

Det är med just detta våra finansieringslösningar kan hjälpa er. Vi har lösningar som utformats speciellt för att hjälpa era kunder ha råd med vad de behöver i sina verksamheter – allt från entreprenadmaskiner till datorer, mjukvara och annan teknik. Genom att hjälpa era kunder utveckla sina verksamheter kan ni själva utveckla er egen.

Vi erbjuder finansieringslösningar för tillverkare, distributörer och återförsäljare i en rad olika branscher or sektorer, inklusive:

Våra lösningar för finansiering:

När kunden inte har kapitalet eller kassaflödet som behövs för att med en förskottsbetalning göra investeringar i den utrustning de behöver så är det inte bara ett problem för kunden, utan även för er. Vi har lösningen på det problemet.

Våra finansieringslösningar låter er erbjuda era kunder skräddarsydda avtal som gör det möjligt även för företag med begränsade budgetar att göra investeringar. Sänk tröskeln för kunden och få till fler affärer.

Vårt basutbud av finansieringslösningar består av:

Finansiell leasing / Hyra

  • Leasing är ett flexibelt sätt att finansiera nya investeringar. Det finns flera alternativ, alla med sina egna unika fördelar. Läs mer om dem här.

Avbetalning

  • Avbetalning är ett utmärkt alternativ om kunden vill äga produkten. Även här finns unika fördelar som du kan läsa mer om här.

KONTAKTA BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS

Kontakta gärna en av våra kunniga leasingrådgivare om du vill ha råd eller ett bollplank för frågor om hur man kan erbjuda leasing av datorer och annan IT-utrustning.

Några fördelar med finansiering:

ENKELT ATT BUDGETERA
Ni får regelbundna och förutsägbara utgifter.

FÖRDELAR KOSTNADEN ÖVER TID
Det behövs inga stora klumpsummor, vilket sänker tröskeln för nya investeringar.

FLEXIBLA
Betalningarna kan säsongsanpassas och kunden kan välja vad som händer när löptiden går ut.

FRIGÖR KAPITAL
Gör det möjligt att göra flera investeringar samtidigt.

ÖKAD FÖRSÄLJNING
Eftersom fler kunder har råd kan ni enkelt öka er försäljning.

MINSKAD KREDITRISK
Det är vi som tar kreditrisken.

RÅDGIVNING
Våra experter kan er bransch och ger er konkreta och välgrundade råd.

bandeau_comite

Vi hjälper er

Ett samarbete med oss innebär också att vi ger er support i er marknadsföring och försäljning. Detta gör vi bland annat i form av broschyrer, produktblad, mejlmallar med mera med olika finansiella lösningar och deras många fördelar.

Vi ger er även tillgång till en onlineportal där ni kan hålla koll på alla avtal, lägga till nya samt kan räkna ut månadskostnader, köpesummor med mera.

Ni får även hjälp av ett dedikerat team som står redo att svara på alla era frågor och som kan nås på telefon på 072 206 63 00 eller via mejl på leasing.sverige@bnpparibas.com

Ett partnerskap för era framtida framgångar

BNP Paribas Leasing Solutions är ett ledande företag i Europa inom finansiering och leasing som är verksamt i 20 länder. Vi är en trygg samarbetspartner med över 70 års erfarenhet.

Vi erbjuder ett komplett utbildningsprogram som anpassas efter just era unika behov och som gör det lättare för er att få med frågan om finansiering under säljprocessen.

Vi hjälper tillverkare, distributörer och återförsäljare att nå sina försäljningsmål genom co-branding eller varumärkespartnerskap. Förutom den skräddarsydda utbildningen får ni stöd vi evenemang och mässor, skräddarsydda avtalsdokument och en massa annat.

Vill ni bli medlem i vårt partnernätverk och ta del av alla dessa fördelar för ert företag? Vårt team av experter står till ert förfogande för att svara på era frågor.

Kontakta BNP Paribas Leasing Solutions

Kontakta vårt team av experter om ni har frågor om hur vi kan hjälpa just ert företag.